Sistermeeting

Wij zijn een groep enthousiaste christenvrouwen van Schouwen-Duiveland, met het verlangen beweging te brengen in onze omgeving. We zien uit naar nieuwe verbindingen en relaties. Onze relatie met God, maar ook de relatie met elkaar. Wij geloven in het belang van gezonde relaties.
We willen beweging brengen door het organiseren van verschillende activiteiten, denk aan meetings, workshops, cursussen en trainingen. Dit om vrouwen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten. Zo kunnen we elkaar inspireren, bemoedigen en opbouwen in het geloof. Zodat we blijven groeien en tot ons doel mogen komen, zoals God jou bedoelt heeft.
 
Een aantal keer per jaar organiseren wij een sistermeeting. Dit zijn avonden waar ontmoeting en gezelligheid centraal staan. We laten ons inspireren door een bijbels thema, actueel voor de vrouw van vandaag. Een thema wat ons toerust en opbouwt, om daarna te kunnen delen in onze omgeving. Wij geloven dat we als christenvrouwen elkaar nodig hebben om staande te blijven in deze tijd. Daarom willen we graag over kerkmuren heen kijken en naast elkaar gaan staan, schouder aan schouder. Zo kunnen we elkaar tot steun zijn, bemoedigen en een licht zijn voor deze wereld,….. een krachtig getuigenis.
 
Heb jij interesse voor deze meetings, wil je er meer van weten, of met ons mee organiseren, wij horen dat graag. Stuur even een mailtje naar sistermeetinghaamstede@gmail.com

Kijk in de agenda of/en wanneer deze activiteit gepland staat.